ЗА НАС

alpinesport.mk е веб сајт во сопственост на Алпине Спорт-хи ДООЕЛ

Основна дејност на фирмата е трговија со спортски обувки, облека и опрема преку малопродажна и големопродажна мрежа

Alpine Sport е овластен интернационален партнер за брендовите Nike, Adidas, Reebok, и др. Во понудата имаме широк асортиман со повеќе од 50 реномирани брендови како:: Nike, Adidas, Reebok, Lacoste, Converse, Rossignol, Helvetice, Peek&Prime, Jack&Jones, Only&Sons, Only, Vero Moda, Name it, и др.

Долгорочниот план на Alpine Sport е создавање и одржување на најголемиот, најорганизираниот и најуспешниот македонски ланец на малопродажни објекти.

Alpine Sport е синоним за “КУЌАТА НА БРЕНДОВИТЕ”