За да го искористите нашиот Промокод потребно Ви е:

-Откако ја избравте големината, со едноставен клик на иконата за кошничката во горниот десен дел од веб странат, отворате страница на која се прикажани сите производи одбрани за купување.

-Внесете го Вашиот Промокод во полето кое е назначено.(На пр. -20). Попустот автоматски ви се пресметува.

-Кликнете на иконата „Прати Нарачка„